Over mij

Ik ben Thessa Prins, moeder van 3 puberdochters, samenwonend met Marcel en sinds 1 januari 2020 de eigenaar van Kookeiland Langedijk.

Even iets over mijn achtergrond…Vroeger….(lang lang geleden) droomde ik van een carrière op zee. Ik wilde stuurman worden op de Grote Vaart! Ik ben er erg trots op dat dit gelukt is. Na de opleiding tot stuurman / machinist ben ik gaan varen en heb in ruim 8 jaar heel veel van de wereld gezien.

Uiteindelijk ben ik via vele omzwervingen aan de wal terecht gekomen in diverse scheepvaart-gerelateerde functies totdat ik in 2019 besloot meer thuis te willen zijn voor mijn kinderen en partner.

Koken en bakken was altijd een hobby en nadat ik in 2019 voor een vriendin de catering op haar trouwdag verzorgd had (ruim 1000 hapjes, diverse salades, soepen etc etc) besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en mij volledig te focussen op het koken en bakken. Het begin van mijn eigen bedrijf!

Hoe moest het bedrijf heten? Dat was snel bedacht. Wij wonen in het 1000-eilanden rijk op een “schiereiland” en koken is mijn passie. Dus werd het Kookeiland!

En waar wilde ik me op richten? Ik hou van afwisseling; de ene dag een trouwerij met luxe hapjes, de andere dag een buffet voor een verjaardag. Vandaar dat mijn aanbod heel divers is.

En tot op heden heb ik nog geen moment spijt gehad van deze keuze. Het koken en bakken bevalt me enorm goed. Daarnaast vind ik het erg plezierig om persoonlijk contact te onderhouden met klanten en in overleg samen tot het gewenste product te komen. Elke dag is weer anders en zijn genoeg uitdagingen!